Nyhetsarkiv

Lena Ridström er ansatt som ny konsernleder i Triona

15.05.2024
Pressrelease

Trionas styre utnevnte i dag Lena Ridström som ny konsernleder i Triona.

Lena kommer fra en stilling som svensk leder i Columbus AB og har solid erfaring som leder og strateg. Lena har jobbet i IT-bransjen gjennom hele sin karriere og har erfaring innen både tjeneste- og produktutvikling og har ledet flere bedrifter på vellykkede vekstreiser. Lena har også sittet i flere styrer, som Industri-Matematik Int AB (IMI), 4CStrategies AB og Oriola Oyj.

"Vi er glade for å ønske Lena velkommen til Triona," sier styreleder Lars Harrysson og fortsetter, "Med hennes omfattende erfaring, driv og lederegenskaper er vi sikre på at hun vil lykkes med å utvikle virksomheten og vårt tilbud i riktig retning for å nå våre mål og lede organisasjonen på vår fortsatte vekstreise."

"Jeg er beæret over å begynne i Triona som ny konsernleder. Jeg ser frem til muligheten til å jobbe sammen med det talentfulle teamet i Triona mot ytterligere ekspansjon og fortsatt suksess," sier påtroppende konsernleder Lena Ridström.

Til Trionas ordinære generalforsamling, planlagt til 16. mai 2024, har valgkomiteen foreslått at Lennart Hane overtar som ny styreleder. I dette tilfellet vil han gå av som konstituert konsernleder. Styrets intensjon er at avtroppende styreleder Lars Harrysson skal fungere som konsituert konsernleder inntil Lena tiltrer som ny konsernleder i august 2024.

Lena2.jpg


For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Lars Harrysson, styreleder, mobil: 070-690 90 59, lars.harrysson@triona.se

Lennart Hane, konstituert konsernleder, mobil: 073-033 31 00, lennart.hane@triona.se


Denne informasjonen er informasjon som Triona er forpliktet til å offentliggjøre i henhold til EUs markedsmisbruksforordning. Informasjonen ble sendt, gjennom ovennevnte kontaktpersoner, for publisering 2024-05-15 12:05 CEST.