Nyhetsarkiv

Munck Asfalt valgte C7 Projects

17.05.2022

C7 Projects ble satt i drift hos Munck Asfalt A/S i desember 2021 og erstattet da Muncks skreddersydde løsning for kalkulering og styring av prosjekter. C7 Projects støtter hele prosjektprosessen, og effektiviserer dermed administrasjonen og sparer tid. C7 Projects gir full kontroll over hvert prosjekt, fra tilbud til faktura.

«Vi synes at C7 Projects er enkelt og intuitivt og det gir oss bedre kontroll over prosjektene, inkludert tid, budsjett og bemanning», sier Claus Storm Andersen, forretningsenhetsleder i Munck Asfalt.

C7 Projects kan enkelt integreres med andre systemer for eksempelvis å importere finansielle data fra økonomisystemet og eksportere utført tid til lønnssystemet.

"Vi er glad for samarbeidet med Munck, et av de ledende selskapene i dansk asfaltindustri. C7 Projects er et veletablert prosjektstyringsverktøy innen asfalt- og veiservice, anleggs-, energi- og jernbanebransjen. Vi er overbevist om at vårt system gir reell verdi i Muncks daglige drift", sier Ted Lundström, ansvarlig for C7 Projects i Triona.