Nyhetsarkiv

Ny versjon av TRACS Flow

08.03.2021

En ny versjon av TRACS Flow ble lansert som planlagt i slutten av februar. De neste versjonene planlegges til å komme i mai og november 2021.

Den nye versjonen (2.14) inkluderer en rekke forbedringer og rettinger i kontorklienten, der de største nyhetene gjelder funksjoner som:

  • Støtter import av ordrer fra filer med egenskaper spesifisert i en importmal. Det muliggjør import fra filer av forskjellige typer og med ulikt innhold.
  • Lar deg sende en ordre til flere ressurser samtidig ved hjelp av broadcastgrupper.
  • Gjør det mulig å sende SMS fra kontorklienten.

Videre er integrasjonen med BEAst Supply NeC utvidet med svar på ordrekvitteringer slik at berørte ordrer blir oppdatert med evt. kundekommentarer og får ny ordrestatus avhengig av kvitteringssvaret.

På slutten av 2020 ble versjon 2.13 utgitt. Den største nyheten i den versjonen var den nye modulen "Kolli" som gjør at pakker kan registreres på ordrer, integreres i eksterne systemer og gir utvidede muligheter for å skanne fraktetiketten og kollietiketten i appen. Den nye modulen gir en klart forbedret støtte for bruk av TRACS Flow i distribusjons- og logistikkvirksomheter.

Les mer om bl.a. TRACS Flow og andre produkter som støtter entreprenører så vel som logistikk / transportselskaper og deres virksomhet;

TRACS Flow

Triona Avstandstjeneste

www.beast.se