Nyhetsarkiv

Ny versjon av TNE

14.04.2020

I starten av mars ble TNE versjon 3.6 gitt ut. Nytt i denne versjonen er bla. økt og forbedret støtte for Asset Information Management (AIM). Dette gir nye og spennende muligheter for effektiv håndtering av digitale tvillinger hos våre kunder som f.eks. Nye veier.

TNE-produktet har nå innebygd støtte også for geometrisk matching og håndtering av romlige attributter ved import og administrering av informasjon om objekter som f.eks. rekkverk og kummer i et infrastrukturanlegg. Plasseringen og formen til objektene kan nå også beskrives med såkalte multigeometrier.

Applikasjonen for håndtering av segmentering har fått et nytt og mer effektivt brukergrensesnitt, samt en bedre og enklere serverintegrasjon. Nye redigeringsfunksjoner i produktets grensesnitt (API) åpner for nye muligheter for systemintegrasjoner og applikasjonsutvikling.

Drevet av økt bruk av TNE, som f.eks. nytt hovedlager for måledata hos Statens vegvesen, har vi også gjort ytelsesoptimaliseringer ved import til databaser. Vi har også introdusert mange små forbedringer og tillegg som f.eks muligheten til å navngi jobber og økt støtte for OpenTNF-Rich.

Mer informasjon

Les mer om f.eks. TNE, OpenTNF og pågående prosjekt: