Nyhetsarkiv

C7 Projects nye SaaS-løsning i drift

14.02.2024

Trionas nye SaaS-versjon av C7 Projects skal settes i drift hos kunder i mars 2024. Den inkluderer kalkulasjon, arbeidsordrehåndtering, mobil tilbakemelding, tidsrapportering med ankomst og avreise, oppfølging og fakturering.

Smidig innført og med full kontroll.

C7 Projects tilbys nå som en SaaS-løsning, noe som gjør det enkelt for nye kunder å komme i gang. Vi ser allerede økt interesse for systemet, også blant mindre bedrifter, da startkostnadene er kraftig redusert.

C7 Projects er et prosjektstyringssystem som gir brukerne full kontroll over prosjektene, fra anbud til fakturering. Med C7 Projects kan du administrere alle prosjekter i ett verktøy – enkelt å finne og full oversikt. Alle i organisasjonen drar nytte av C7 Projects; prosjektledere, kalkulasjonsingeniører, kontrollere, arbeidere i felt og ledere.

C7 Projects er konfigurerbart og bygget for enkelt å integrere med andre systemer, for eksempel for å hente kostnader og inntekter fra økonomisystemet eller basisdata administrert i andre systemer. Dette bidrar til full oversikt over prosjektene og reduserer dobbel inntasting av informasjon.

Triona tilstreber langsiktige, gjensidige relasjoner og forpliktelser. Vår første kunde bruker fortsatt C7 Projects etter 20 år. C7 Projects som i dag har tusenvis av brukere. C7 Projects kan brukes uavhengig av bransje, men er sterkest der behovet for daglig oppfølging, fleksibilitet og enkelhet er stort. Kunder har valgt C7 på grunn av en unik kombinasjon; full kontroll og enkelt brukergrensesnitt.

Med C7 Projects sparer kundene våre opptil halvparten av administrasjonstiden, 30 minutter per faktura og enda mer per anbud. Over tid gir dette betydelige besparelser.

"Vi i Triona er utrolig glade og stolte over å lansere nye C7 Projects. Med lanseringen av C7 Projects som en moderne SaaS-løsning åpner vi dørene selv for mindre organisasjoner til å bli med og oppleve fordelene. Det er en spennende tid for oss – vi ser at C7 Projects forenkler og forbedrer arbeidsflyten for bedrifter av alle størrelser." Ted Lundström, Sverigesjef Triona

Les mer