Nyhetsarkiv

Triona holder foredrag på Q3 dagen

15.11.2018

Q3 dagen arrangeres i Göteborg 15. november. Triona medvirker ved at Mats Bayard holder et foredrag om digitaliseringstrender innenfor logistikk og transport.

"Digitalisering fører til effektivitetsforbedringer og økt sikkerhet. Men på lang sikt er bærekrafteffektene de viktigste. Derfor er det både morsomt og riktig å få muligheten til å dele våre erfaringer. Vi ønsker å hjelpe organisasjoner til å ta initiativer som gjennom digitalisering fører til et mer bærekraftig samfunn "- Mats Bayard, konsernsjef i Triona.

Triona ønsker å tilby våre kunder løsninger som minimerer klima- og miljøpåvirkningen. Sammen med våre kunder vil vi utvikle morgendagens klimasmarte løsninger innen transport og logistikk, og dermed aktivt delta i å skape et bærekraftig samfunn.

Q3 er en forening som arbeider for miljøvennlig og bærekraftig vegtransport. Sammen med våre medlemmer sikrer vi transportbransjenes plass i fremtidens arbeidsmarked, hvor både sjåførens og selskapets behov tilgodeses. Samtidig verner vi om miljøet på vår planet. Q3 ønsker å være forandringen som trengs på våre veger, pakke for pakke, kilometer for kilometer.

Les mer