Nyhetsarkiv

Brinks Trä velger Timberpro

06.05.2019

Brinks Trä i Ulricehamn har valgt TimberPro fra Triona som sitt neste forretningssystem.

Brinks Trä, et selskap i Ulricehamn med fokus på høvling, har valgt TimberPro som sitt neste forretningssystem. Ettersom deres nåværende system nå står overfor et større generasjonsskifte benyttet de muligheten og skannet markedet for å finne det systemet som passet best for dem. Valget falt på TimberPro, et moderne ERP-system utviklet av finsk PiiMega, og som i Sverige leveres og supporteres av Triona.

TimberPro vil bli integrert med Brinks Träs produksjonssystem og finanssystem. Videre vil lastebilene bli utstyrt med den nyutviklede Lastebilklienten som kjøres på robuste nettbrett. Systemet støtter også PRI-handel og flere andre systemer som brukes i virksomheten. Alt i alt vil Brinks Trä ha en komplett systemstøtte for de operative prosessene. Det forventes å gi betydelige gevinster i form av redusert administrasjon, økt kontroll og bedre oppfølging.

At valget falt på Triona, skyldes også Brinks Träs tillit til Triona som selskap. Uansett hvor godt et system er, vil jeg ha tillit til de som skal levere systemet til meg, og det er det jeg har når det gjelder Triona, sier Björn Nilsson, konsernsjef i Brinks Trä.

TimberPro leveres av det finske selskapet PiiMega, som Triona inngikk et samarbeid med i 2017. TimberPro brukes idag av et 50-talls sagbruk og annen treindustri i Sverige, Finland, Baltikum og Russland. Triona tilbyr svensk treindustri en svensk versjon av systemet, inkludert introduksjonsstøtte og support. Systemet er veldig innholdsrikt og har funksjonalitet for f.eks. optimalisering og lønnsomhetsberegning basert på kontinuerlig oppdaterte data fra selskapets egne produksjons-, salg- og leveringsprosesser.