Nyhetsarkiv

Terranors framgangsrike implementering av C7 Projects

21.09.2022

Terranor A/S er en av de ledende aktørene innen drift og vedlikehold av veger i Danmark. I løpet av 2021-22 gjorde de en meget vellykket implementering av Trionas prosjektstyringssystem C7 Projects og begynte å bruke systemet i hele organisasjonen.

Da Terranor A/S i 2021 planla hvordan de skulle kutte båndene til forrige eier NCC, sto de overfor en stor utfordring – de brukte svært mange forskjellige systemer fra et stort antall leverandører. Terranor ønsket å minimere antall systemer og leverandører og flytte til et moderne og sikkert miljø, og tok derfor kontakt med Triona.

Triona er en leverandør med bred kunnskap og erfaring innen asfaltbransjen fra over 30 års systemutvikling for infrastrukturbedrifter. Da Triona presenterte sitt produkt C7 Projects til Terranor, følte de at systemet passet veldig godt for deres virksomhet og så en mulighet til å redusere antall systemer fra 25 til 4. Terranor valgte Trionas tilbud da de anså C7 Projects som beste løsningen på markedet for dem.

Terranor ba Triona om å ta ansvar for, samt koordinere, hele implementeringsprosjektet med de nye leverandørene av forretnings-, HR- og lønnssystemer. Prosjektet varte i syv måneder og var en gjensidig suksess. Siden mai 2022 har C7 Projects vært en viktig del av Terranors daglige arbeid. Både Terranor og deres eier Mutares er svært fornøyd med Trionas prosjektleveranse, til rett tid og innenfor budsjett.

Sitat fra Moritz Bayerdörffer, Associate Director Operations / IT på Mutares SE & Co. KGaA:

«Samarbeidet med Triona for å innføre C7 gikk utmerket – prosjektet ble skreddersydd til våre behov og pragmatiske løsninger ble funnet når det behøvdes. Kommunikasjonen og samarbeidet var alltid tydelig, transparent og profesjonelt og vi holdt oss innenfor avtalt tidsplan og budsjett. Alt i alt var det et meget vellykket prosjekt for oss og vi kan anbefale Triona på det varmeste som partner!»