Nyhetsarkiv

Godt besøkt webinar om TNE Editor

31.05.2024

Mange av Trionas nåværende TNE-kunder og andre interessenter viste stor interesse og valgte å delta på webinaret om TNE Editor som Triona gjennomførte 21. mai.

TNEEditor.jpg

TNE Editor brukes i dag av Trafikverket, Lantmäteriet og flere svenske kommuner til å redigere NVDB vegnett og objekter. TNE Editor kan driftes både som en tjeneste i skyen eller on-prem hos kunden. 

På webinaret fikk deltakerne en kort introduksjon til TNE der det ble presentert hvilken informasjon som normalt håndteres i TNE og hvordan TNE-plattformen kan brukes til å skape verdier for kundene. Presentasjonen fokuserte deretter mer på TNE Editor og hvordan applikasjonen brukes i Sverige, av Trafikverket, Lantmäteriet og kommuner for å holde NVDB oppdatert. I løpet av andre halvdel av webinaret ble det gjort en live-demo av TNE Editor der en delmengde av alle funksjonene ble vist. 

Totalt deltok 50 personer fra mer enn ti selskap og organisasjoner og vi i Triona er veldig glade for den store interessen! Takk til dere som deltok! 

For å få mer informasjon om TNE Editor, eller for å få tilgang til opptak av webinaret, kontakt Markus Living, produkteier TNE, på markus.living@triona.se  

Om TNE:  

Transport Network Engine (TNE) er en kraftig og konfigurerbar plattform som tilbyr løsninger for håndtering av veg- og jernbanedata. TNE Editor, en del av TNE-plattformen, muliggjør redigering av nettverk og nettverksrelaterte data på en enkel måte. For Trafikverket, Landmäteriet og en rekke svenske kommuner som bruker TNE Editor, er det et viktig verktøy for å administrere og oppdatere disse dataene.