Nyhetsarkiv

Triona utvikler kollektivtrafikkområdet

09.09.2020

Mats Johansson starter 1. oktober 2020 som leder i Triona med ansvar for å utvikle Trionas virksomhet innen kollektivområdet. Mats vil være lokalisert på Trionas voksende kontor i Göteborg, men vil samarbeide med aktører i kollektivtransport i våre markeder i Sverige, Norge og Finland.

«Det skal bli veldig morsomt å jobbe for et kunnskapsbasert teknologiselskap som Triona. Allerede i dag har selskapet stor kompetanse og flere interessante produkter for kollektivområdet. Jeg vil bidra med min kunnskap og erfaring med målet om å effektivisere våre kunders virksomhet» sier Mats Johansson.

Mats kommer nå fra Hogia-gruppen, der han var leder for forretningsområdet transport og representerte Hogia i ITxPT. Før det har Mats hatt flere ledende stillinger på operativt nivå innen offentlig transport.

"Jeg ønsker Mats velkommen til Triona, og jeg er overbevist om at hans bransjekunnskap vil hjelpe oss med å utvikle virksomheten vår innen kollektivtransportområdet, men også i hele transportområdet" sier Mats Bayard CEO Triona.