Nyhetsarkiv

Fraktkedjan AB har driftsatt TRACS Flow

07.06.2021

Våren 2019 ble det undertegnet en rammeavtale med Allmänna Transport och Logistik Alliansen i Skandinavien AB (ATLAS Group) om bruk av Trionas produkt TRACS Flow, en brukervennlig og moderne plattform som muliggjør digitalisering av flyten fra avtale-/ordrehåndtering til planlegging, operativ gjennomføring og oppfølging. Det andre innføringsprosjektet i ATLAS-gruppen er nå fullført for Fraktkjedan. Fom. desember 2020 er TRACS Flow Fraktkjedans sentrale ordrehåndteringssystem.

Fraktkjedan er første kunde som bruker TRACS Flows nyeste modul Kolli. Takket være den kan Fraktkedjan administrere sin distribusjonsvirksomhet, som inkluderer pakker/stykkgods og terminalhåndtering, integrert i TRACS Flow. Tidligere ble dette håndtert av Fraktkjedan i to ulike systemer.

Gjennom TRACS Flow kan nå Fraktkedjan styre sin virksomhet helt digitalt og derved effektivt håndtere prosessen fra bestilling til faktura og oppfølging.

fraktkedjan.png

”Fraktkjedan har sammen med samarbeidsselskaper i Atlas anskaffet et nytt forretningssystem. Valget falt på TRACS Flow levert av Triona. Innenfor Fraktkjedan har vi sett store muligheter med vårt nye forretningssystem. TRACS Flow er et moderne system som kan tilpasses og integreres slik at det gir sterk støtte for forretningsprosessen vår. Med systemet på plass ser vi store muligheter for å fortsette å utvikle forretningsstøtte som øker effektiviteten vår og gir oss konkurransefortrinn i eksisterende og nye forretninger. Å bytte forretningssystem er noe man skal ha stor respekt for. Det er ekstremt viktig å minimere den negative effekten for både kunder, ansatte og transportører. Vi har derfor satt pris på det profesjonelle engasjementet som Triona har hatt gjennom hele prosessen fra innkjøp til implementering. Triona har vært tydelig til stede gjennom hele prosessen, slik at vi sammen har kunnet både løse problemer og finne nye og bedre løsninger for prosessene våre. ” sier Peter Agervi, administrerende direktør i Fraktkedjan.