Nyhetsarkiv

Rune Dragsnes tar over som daglig leder i Triona AS

02.11.2015

Rune Dragsnes tar over som daglig leder i Triona AS etter Espen Moseng som flytter fra Trondheim og derfor slutter i Triona.

Bakgrunnen for at Espen slutter i Triona er at han flytter fra Trondheim og forlater IT-bransjen. Espen selv sier:

Det har vært en spennende og lærerik tid med mange utfordringer. Jeg har nå valgt å slutte, ikke fordi jeg er lei, sliten eller har mistet motivasjonen, men fordi familien har gjort et «veivalg» og flytter til en liten fjellbygd i Hedmark. Det åpnet seg muligheter nå som gjør at vi kan ta steget ut og realisere en liten drøm om et «annet liv» som vi har hatt lenge.

Espen har gjort en veldig bra jobb i Triona, og vi synes det er synd at han forlater oss. Men samtidig er det en modig beslutning som vi har stor respekt for, og vi ønsker selvsagt Espen og familien lykke til!

Så er vi så heldige i Triona at vi har gode kandidater internt til å ta over etter Espen. Og valget falt på Rune Dragsnes. Rune har jobbet i Triona siden 2005, og kjenner derfor Triona godt. Vi er veldig fornøyd med at Rune Dragsnes har sagt seg villig til å ta utfordringen med å bli vår nye daglige leder. Rune selv sier:

Jeg ser fram til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer! Espen har lagt et godt grunnlag for det videre arbeidet, og vi har mange dyktige og engasjerte medarbeidere som vil være gode støttespillere. Jeg har derfor stor tro på at selskapet vil lykkes i tiden framover med utvikling av nye produkter, god pleie av eksisterende kunder, samt målrettet arbeid med å kapre nye kunder.

Rune Dragsnes tar over som daglig leder for Espen Moseng 1. desember.