Nyhetsarkiv

C-Load moderniseres

18.08.2022

C-Load feirer 10-årsjubileum senere i år og store transportvolumer bestilles gjennom tjenesten. For å møte kravene fra både eksisterende og nye kunder de neste 10 årene har et stort fokus det siste året vært på å modernisere tjenesten med ny teknologi og et oppdatert brukergrensesnitt.

C-Load støtter transportbestillingsprosessen og består av fire ulike deler: innkjøp, bestilling, utførelse og oppfølging/fakturakontroll.

cloadpicture.jpg

Det siste året har det blitt sluppet fire releaser som steg for steg har modernisert de ulike delene av tjenesten. «Start innkjøp» er nå brutt ut i sin egen prosess og er nå forenklet og man kan nå smidig administrere og filtrere ut aktuelle ruter som skal anskaffes. Videre kan kontraktsruter merkes for effektivt å administreres som en gruppe, estimat for antall transporter i den kommende kontraktsperioden kan enkelt baseres på historikk og anskaffelsesprosessen kan lagres som et utkast som skal fullføres senere. Dersom bærekraftsevalueringen av leverandørene benyttes kan den brukes som et utvalgskriterium for hvilke leverandører som skal inviteres til anskaffelsen.

Hele lasslisten både på weben og i C-Load Mobile med alle tilhørende funksjoner for transportbestillinger er skrevet, om og hele blokken med den operative arbeidsbestilling og utførelse har i tillegg til nytt utseende fått mange nye funksjoner etterspurt av våre kunder. Det har vært fokus på å finne en forenklet måte å jobbe både med ett lass om gangen, men også håndtere flere lass samtidig.

I nært samarbeid med en kunde har vi utviklet støtte for slottider i C-Load. I første omgang er støtten tilpasset bulkstrømmer. Sjåførene mottar en SMS-lenke for enkelt å kunne booke og visuelt se sine slottider i tillegg til at transportlederne får oversikt over totalbelastningen. Løsningen vil gjøre lasting mer effektivt ved å forberede lasting og unngå køer.

C-Load inkluderer mange standardrapporter som gir svært gode muligheter for oppfølging av virksomheten. Disse er oppdatert med ny webteknologi og har nå enda kraftigere støtte for håndtering av store datamengder og fleksibel gruppering som lar brukere analysere statistikken fra flere ulike perspektiver. Muligheten til å følge leveranseprosessen er også forbedret ved å legge til flere nøkkeltall som lossing til avtalt tid.

De siste delene av tjenesten er planlagt oppdatert i løpet av høsten og med hele grunnprosessen i ny teknologi åpner det seg helt nye muligheter for å utvikle C-Load videre for å møte nye kundebehov.

 

 

 

 

 

Les mer