Nyhetsarkiv

Mantum velger TRACS

23.05.2014

Mantum har valgt Triona sitt nye transportledelsessystem TRACS Flow som erstatning for sitt nåværende transportledelsessystem CockPit. Innføringen starter med mobilløsningen, og så tas resten stegvis i løpet av 2014.

Triona tok over ansvaret for IBS transportledelsessystem CocPit i 2011. Den nye generasjonen bygger på Microsofts teknologier og kan benyttes sammen med valgfritt forretningssystem. TRACS har en tjenesteorientert arkitektur og systemet er modularisert. Det er derfor enkelt å integrere med andre systemer, og å legge til ny funksjonalitet.

TRACS Flow består av et moderne transportledelsessystem med moduler som webportal, leie, integrasjon med forretningssystemene, dokumenthåndtering, oppgavehåndtering, materiallager og meldingshåndtering.

TRACS Flow mobilløsning støtter de arbeidsmomenter som utføres ute i felt, f.eks. i maskiner og kjøretøy. Løsningen er realisert med teknologier som støtter den nye generasjonen mobilløsninger og er tilpasset for mobile enheter som telefoner og nettbrett, som f.eks. bruker Android eller iOS operativsystem. Det gir lave hardwarekostnader.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Triona AB
Mats Bayard, VD
+46 733 917 880

Mantum konsern
Martin Askløf, IT-ansvarlig
+46 340 54 55 02