Nyhetsarkiv

Triona driver bærekraft med BEAst 4.0

22.11.2023

Triona er medlem av foreningen BEAst og på deres siste årsmøte sto Lars Lindgren fra Triona, Product Owner for TRACS Flow, på scenen.  

Med BEAst 4.0 er rapporteringen av utslippsdata gjennom Peppol standardisert. Alle aktører som jobber med byggevirksomhet er opptatt av å levere etter denne standarden, og for Triona er det en høyt prioritert oppgave. Triona har i dag flere produkter som støtter koblingen mellom byggherre og leverandør, hvor BEAst vil være en viktig del for å kommunisere verdifull informasjon mellom ulike systemer og for rapportering. 

TRACS Flow er et av Trionas produkter som inngår i flere av arbeidssporene innen BEAst. Vårt arbeid med BEAst 4.0 har resultert i flere nye initiativ for oss: 

  • Deltakelse i arbeidsgruppen som utvikler standarden, 
  • I workshops sammen med våre kunder fastsettes funksjonaliteten for hvordan BEAst 4.0 skal støttes i TRACS Flow i 2024, 
  • Gjennom prototyper og integrasjoner settes dataflyten opp for å produsere den forespurte rapporteringen. 

Trionas arbeid inkluderer ikke bare produktet TRACS Flow, men også Triona Distance Service og FleetControl for ytterligere å berike TRACS Flow-ordrer med relevant informasjon. I C7 Projects jobbes det også med å kunne sammenstille informasjon om utslipp og ordredata rapportert via BEAst knyttet til daglige rapporter i prosjektene. 
 
Dette er et eksempelhvordan Triona er med på å drive bærekraftsatsingen fremover i byggebransjen. 

Les mer