Virksomhet

Transporter

Transport av gods og mennesker er en grunnleggende del av samfunnet. Utfordringen er å få transporten gjort på en rask, fleksibel, lønnsom og bærekraftig måte.

Endringer i samfunnet påvirker også transport, og dette stiller nye krav til fleksible systemer som kan tilpasses. Dette gjelder f.eks. endringer i strukturer for ulike aktørers ansvar og roller, utforming av logistikkprosesser og oppdragstyper.

Triona har i lang tid utviklet systemer som støtter kunder i å møte transportrelaterte utfordringer, og jobbet som rådgiver i spørsmål knyttet til bruk av IT og tilpasning av virksomheten slik at man kan møte morgendagens utfordringer. I dag tilbyr vi også produkter på dette området. Med våre løsninger kan organisasjoner effektivt planlegge og administrere sine oppgaver. De kan også utvikle sin virksomhet gjennom strategisk og taktisk planlegging og bedre oppfølging.

Triona har erfaring og kompetanse når det gjelder kontrakt- og ordrehåndtering, avstandsberegning, avvikshåndtering, fakturering/selvfakturering, fleetmanagement, kjøretøy- og sjåføroppfølging, feltstøtte/mobilitet, transportstyring, ruteplanlegging, «track and trace», planlegging og innkjøp. Integrasjon med andre systemer, f.eks. forretningssystem eller vedlikeholdssystemer samt system for håndtering av alkolås, kjøre- og hviletider og temperaturovervåking, er ofte en naturlig del av våre oppdrag.

Noen av våre kunder i denne bransjen er A-train, ABT, Alltransport, BDX, Mantum, MLT, Keolis, Ragn-Sells og Västtrafik.


Lese våre case innen Transporter

Relaterte produkter

Nedenfor finner du produktene vi tilbyr relatert til området transporter.

Hans hjelper deg

For mer informasjon om hva vi gjør innen området transporter, spør Hans.

Hans Rasmussen +47 979 58 564
Send Mail